Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za stručne studije
Citirajte ovaj rad
Perišić, V. (2020). ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
Perišić, Veronika. "ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
Perišić, Veronika. "ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
Perišić, V. (2020). 'ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, citirano: 01.12.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
Perišić V. ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije; 2020 [pristupljeno 01.12.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
V. Perišić, "ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588