Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za stručne studije
Citirajte ovaj rad
Perišić, V. (2020). ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
Perišić, Veronika. "ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
Perišić, Veronika. "ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
Perišić, V. (2020). 'ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
Perišić V. ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588
V. Perišić, "ČIMBENICI UTJECAJA NA ODABIR PROIZVODA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:165588