University of Split University Department of Professional Studies
Cite this document
Škratulja, N. (2020). POSLOVNO PLANSKA ELABORACIJA PODUZETNIČKE IDEJE NA PRIMJERU PROJEKTA BEZGLUTENSKOG RESTORANA (Master's thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:529962
Škratulja, Nikol. "POSLOVNO PLANSKA ELABORACIJA PODUZETNIČKE IDEJE NA PRIMJERU PROJEKTA BEZGLUTENSKOG RESTORANA." Master's thesis, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:529962
Škratulja, Nikol. "POSLOVNO PLANSKA ELABORACIJA PODUZETNIČKE IDEJE NA PRIMJERU PROJEKTA BEZGLUTENSKOG RESTORANA." Master's thesis, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:529962
Škratulja, N. (2020). 'POSLOVNO PLANSKA ELABORACIJA PODUZETNIČKE IDEJE NA PRIMJERU PROJEKTA BEZGLUTENSKOG RESTORANA', Master's thesis, University of Split, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:529962
Škratulja N. POSLOVNO PLANSKA ELABORACIJA PODUZETNIČKE IDEJE NA PRIMJERU PROJEKTA BEZGLUTENSKOG RESTORANA [Master's thesis]. Split: University of Split; 2020 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:529962
N. Škratulja, "POSLOVNO PLANSKA ELABORACIJA PODUZETNIČKE IDEJE NA PRIMJERU PROJEKTA BEZGLUTENSKOG RESTORANA", Master's thesis, University of Split, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:529962