University of Split University Department of Professional Studies Department of Management, Trade and Tourism
Cite this document
Grbeša, I. (2023). GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE (Graduate thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
Grbeša, Ivan. "GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE." Graduate thesis, University of Split, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
Grbeša, Ivan. "GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE." Graduate thesis, University of Split, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
Grbeša, I. (2023). 'GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE', Graduate thesis, University of Split, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
Grbeša I. GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE [Graduate thesis]. Split: University of Split; 2023 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464
I. Grbeša, "GASTRONOMIJA KAO FAKTOR ATRAKTIVNOSTI TURISTIČKE DESTINACIJE", Graduate thesis, University of Split, Split, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:577464