prikaz prve stranice dokumenta ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI

Sladoljev, Sara
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za stručne studije
Odsjek za menadžment, trgovinu i turizam

Citirajte ovaj rad

Sladoljev, S. (2020). ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621

Sladoljev, Sara. "ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621

Sladoljev, Sara. "ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621

Sladoljev, S. (2020). 'ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621

Sladoljev S. ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2020 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621

S. Sladoljev, "ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.