Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za stručne studije Odsjek za menadžment, trgovinu i turizam
Citirajte ovaj rad
Sladoljev, S. (2020). ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621
Sladoljev, Sara. "ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621
Sladoljev, Sara. "ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621
Sladoljev, S. (2020). 'ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621
Sladoljev S. ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2020 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621
S. Sladoljev, "ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA NA TEMELJU GASTRO PONUDE U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:064621