Babaja, Lj. (2019). BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Babaja, Ljubo. "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Babaja, Ljubo. "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Babaja, Lj. (2019). 'BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, citirano: 29.05.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Babaja Lj. BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije; 2019 [pristupljeno 29.05.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Lj. Babaja, "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151