Lozančić, K. (2019). HACCP SUSTAV U MCDONALD'SU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:113778
Lozančić, Klaudia. "HACCP SUSTAV U MCDONALD'SU." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:113778
Lozančić, Klaudia. "HACCP SUSTAV U MCDONALD'SU." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:113778
Lozančić, K. (2019). 'HACCP SUSTAV U MCDONALD'SU', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, citirano: 04.07.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:113778
Lozančić K. HACCP SUSTAV U MCDONALD'SU [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije; 2019 [pristupljeno 04.07.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:113778
K. Lozančić, "HACCP SUSTAV U MCDONALD'SU", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:113778