Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za stručne studije
Citirajte ovaj rad
Šimundža, M. (2022). SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI (Specijalistički diplomski stručni). Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
Šimundža, Mislav. "SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
Šimundža, Mislav. "SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
Šimundža, M. (2022). 'SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, citirano: 24.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
Šimundža M. SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI [Specijalistički diplomski stručni]. Split: Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije; 2022 [pristupljeno 24.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367
M. Šimundža, "SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMIJI", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:579367