Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za stručne studije
Citirajte ovaj rad
Bakica, A. (2021). ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678
Bakica, Antea. "ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678
Bakica, Antea. "ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678
Bakica, A. (2021). 'ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678
Bakica A. ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2021 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678
A. Bakica, "ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678