Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za stručne studije
Citirajte ovaj rad
Babaja, Lj. (2019). BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Babaja, Ljubo. "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Babaja, Ljubo. "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Babaja, Lj. (2019). 'BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Babaja Lj. BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2019 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151
Lj. Babaja, "BUDŽETIRANJE I POLITIKA CIJENA U HOTELSKOM ODJELU HRANE I PIĆA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:612151