završni rad
ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE

Bakica, Antea
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za stručne studije

Citirajte ovaj rad

Bakica, A. (2021). ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678

Bakica, Antea. "ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678

Bakica, Antea. "ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678

Bakica, A. (2021). 'ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678

Bakica A. ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678

A. Bakica, "ANALIZA STANJA I STAVOVA PONUDE GASTRO TURIZMA ISTRE", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:228:972678

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.